AlgemeenDrama, eens maar nooit meer!
Wat een drama bedrijf is dit zeg, wet van Murphy's lijkt het wel. Alles gaat hier mis....
- iPhone 7 gekocht, direct problemen. Winkel geeft aan op IOS update te wachten die drie weken later beschikbaar komt. Blijkt helemaal niets op te lossen.
- Belsimpel klantenservice verwijst mij naar reparatiebedrijf Forza. Daar kennen ze mijn iPhone echter niet. Foutje van Belsimpel...Kan het toestel nu rechtstreeks naar Belsimpel sturen
- Toestel ter reparatie opgestuurd, na twee weken komt het toestel retour. Nog steeds defect!
- in de tussentijd met Apple care gebeld voor wat navraag bij een partij die er ook echt verstand van heeft; toestel is duidelijk defect, want wordt ook niet herkend in iTunes!
- in de tussentijd ontvang ik mails van Belsimpel waarin staat dat ik Apple Airpods heb opgestuurd en een nieuwe set ontvang want zijn niet meer te repareren?! Geen idee, maar dat is voor een andere klant denk ik...
- Helpdesk; heel vriendelijk, maar voor mij als klant kunnen ze niets betekenen. Navraag hier, navraag daar, men gaat het bespreken met het reparatie bedrijf, ik moet nog maar even geduld hebben.
Conclusie; Eens maar nooit meer Belsimpel voor mij! Inmiddels ook mijn rechtsbijstand ingeschakeld. Bij Belsimpel ga je als consument niet je recht halen vrees ik.