Paradigit

Site werkt prima en bestelling was zo gemaakt.
Site werkt prima en bestelling was zo gemaakt.

Wordt verzonden door Paradigit met DHL en op een servicepunt afgeleverd. Betreft het servicepunt een woonhuis(!). De openingstijden zijn van 16:00 - 20:00, dus kom daar 19:00 aan, bel aan, niemand doet open. Staat nummer op het raam wanneer bewoner niet aanwezig is, zodat je kan bellen... Wordt niet opgenomen.

Natuurlijk is Paradigit hier niet verantwoordelijk voor, maar zoek aub een andere partner waarmee je de logistiek regelt. We hebben het over pakket van dik boven de € 1000 euro.

W A A R D E L O O S.

Online retour formulier werkt niet en de servicedesk reageert gewoon niet op email. Wil het product retourneren, maar door totale gebrek aan communicatie, wordt dit onmogelijk gemaakt.

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl t.a.v. review. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! Nogmaals onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.

Scorekaart voor Paradigit