AlgemeenDit was niet de eerste bestelling bij GameResource, en het zal ook zeker niet de laatste zijn! Zeer nette prijs (in essentie de goedkoopste van de betrouwbare e-shops), snelle verzending, vriendelijke klantenservice, gratis retourzending ondanks mijn aanbod om het zelf te vergoeden. Ik kan echt niets anders dan GameResource van harte aanbevelen. Hulde voor deze webwinkel-zoals-een-webwinkel-zou-moeten-zijn!
VerzendingVerzending was verbazingwekkend snel na het plaatsen van de bestelling (en ik bestel nogal wat online). Levering de volgende dag, ook in de Sinterklaasdrukte, en ook netjes verpakt in een lekker stevige envelop. Wordt oiok gewaardeerd!
KlantenserviceWe hebben vanwege een foutje van SInterklaas een dubbel cadeautje, en ik wilde daarom retourneren. Ik weet dat dat bij GameResource gratis kan -- staat netjes vermeld op een overizhtelijke website -- maar ik vind dit niet het probleem van GameResource en stelde dus voor om het zelf te betalen. Krijg ik de standaardmail *mèt persoonlijk aangepaste tekst (incluis grapje)* dat ik toch echt gratis mag retourneren. Tja, als je dan toch aandringt... Niets dan lof, en zonder meer aanbevelenswaardig!