AlgemeenBestelling snel maar verkeerd. Mijn product was 170,- en ik kreeg een apparaat wat er niet op leek voor 30,-. Ze wilden het juiste product niet eerst opsturen en ik zou eerst nogmaals moeten betalen om het juiste product op tijd binnen te krijgen. Ze adverteren met klant is koning en goede service (alles voor een glimlach?) maar er werd alleen maar gewezen naar beleid en het systeem.
VerzendingVerkeerd product toegezonden gekregen, moest deze eerst terug sturen voordat ik het product zou krijgen waar ik recht op had of ik moest nogmaals betalen.
KlantenserviceKlanten -service. Service is een systeem en beleid wat niet gericht is op de klant. Zeer teleurgesteld, aangezien ze niet het juiste product willen versturen. Ik hield mij wel aan de afspraak en heb dezelfde avond nog het verkeerde product retour gestuurd. Het duurde een hele week alvorens ik geld terug kreeg.
Klantenservice reageert met customerservice@coolblue.nl (welke service?), alleen is dit e-mailadres niet geregistreerd. Alsnog gemaild naar MT-Klantenservice@coolblue.nl om ook dit aan te kaarten maar een reactie of bedankje zit er niet in.