Bax-shop.nl | Bax Music

Ons acoustische drumstel ingeruild in de winkel bij Bax Amsterdam voor een B-stock electronisch drumstel. B-stock is een ooit geretourneerd artikel. Goed advies gekregen en direct de nieuwe drumkit in de winkel besteld.
Helaas hebben wij betaald voor een volledig drumstel, maar hebben we een half drumstel gekregen. De drummodule miste en de complete stellage.
De klantenservice claimt dat dit in de winkel is misgegaan, dus vandaar de lage beoordeling, ondanks het goede advies.

Direct na het ontvangen van het incomplete drumstel de klantenservice gebeld. Deze was tot 23:00 bereikbaar, wat erg fijn was in dit geval. Pluspuntje.
Daarna ging het mis. Bij het nakijken van de bestelling had de klantenservicemedewerker bepaald dat wij inderdaad een compleet drumstel besteld hadden. Dit kon hij ook zien in de (inmiddels niet meer voor klanten toegangkelijke) winkelpagina op de website. Er is toen een onderzoek gestart naar de missende onderdelen.
Na twee weken en zes dagen (na herhaaldelijk aansporen van onze kant via Twitter en telefoon) kwam het antwoord dat wij een incompleet drumstel hadden besteld en dat het daarom zo ver was afgeprijsd. We konden het wel retourneren voor ons geld terug. Nu was het stel helemaal niet zo goedkoop en ging dit antwoord in tegen wat er in de winkel in Amsterdam en door de klantenservice eerder gemeld was. Nadat wij hierover reclameerden bij de klantenservice dat er ons toch echt door Bax zelf een volledig drumstel was verkocht, zou men kijken wat er te doen viel.
Een volle week later belden wij Bax weer en dit keer hingen wij niet op totdat er een redelijk antwoord kwam. Wij vonden het onredelijk dat er geen schuld werd bekend en dat men bleef suggereren dat wij gewoon het verkeerde besteld hadden. Uiteindelijk, nadat de klantenservicemedewerker drie keer naar zijn manager was geweest, hebben we er nog 50 euro korting uitgekregen op een nieuw drumstel en zijn we hoogstpersoonlijk naar het magazijn in Goes gereden om onze incomplete set daar om te ruilen voor een nieuwer model (het model wat wij besteld hadden was niet langer leverbaar). Het vertrouwen in een goede afloop als wij er niet zelf bij waren, was helaas weg.

Nu is het uiteindelijke resultaat redelijk, hoewel vanwege de lengte van het proces, het onbegrip van onze situatie en emoties daarbij en de vasthoudendheid die wij hebben moeten tonen, verdient Bax toch geen hoge beoordeling voor de klantenservice.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. In de review komen we geen klantgegevens tegen, dus we kunnen niet exact nakijken in je account wat je hebt aangeschaft en wat er is gebeurd. We vinden het jammer dat je niet tevreden over ons bent. Hopelijk ben je toch tevreden over de geboden oplossing en is het drumstel dat je nu in huis hebt in orde en naar wens.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music