ALTERNATE.nl

Tijdens Black Friday de Corsair RM750x besteld bij Alternate via iDeal. Dit ging allemaal vlekkeloos.

De volgende dag zag ik dat de productpagina niet meer beschikbaar was en met mijn bestelling was nog niks gedaan. Op zondag had ik nog steeds geen update over mijn bestelling ontvangen, dus heb ik contact opgenomen met Alternate via Twitter (zie hieronder).

Het zou netter zijn als hier over wordt geïnformeerd in de toekomst.

De bestelling werd maandag verzonden en werd vandaag netjes afgeleverd om opgepikt te worden. De doos was goed verpakt en het product werd goed beschermd.

Ik heb via Twitter contact gehad met Alternate over m'n bestelling. Ik kreeg hier te horen dat er door Black Friday veel mensen dit product hadden besteld en er geen voorraad meer was.

De medewerker die me hielp was vriendelijk en hielp me met vragen die ik had. De reactietijd zou iets sneller mogen zijn. Op zondag zijn ze niet actief op social media.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl