ALTERNATE België

Afgelopen Black Friday heb ik onderdelen voor een nieuwe PC besteld bij verschillende webshops, waarvan Alternate er een was. Over het algemeen ben ik heel tevreden, de website is vrij duidelijk en beschikt over een krachtige zoekfunctie + PC builder.

Het enige minpunt voor mij is dat er redelijk wat artikels 'te koop' staan waarvan de levertermijn onbekend is. Dat kan natuurlijk wel eens voorvallen, maar producten die waarschijnlijk niet meer verkocht of geproduceerd zullen worden in de toekomst kunnen (naar mijn mening toch) beter uit de catalogus gehaald worden. Ik wou bijvoorbeeld een bracket bestellen om mijn Corsair Hydro H75 koeler te kunnen gebruiken op een nieuwe AM4 socket, en daarvoor staat er inderdaad een product "te koop", maar het was niet leverbaar dus heb ik uiteindelijk nog via een andere shop moeten bestellen waar het nog wel op voorraad was. Altermate krijgt hier wel weer bonuspunten om een duidelijke waarschuwing weer te geven voor je bestelling geplaatst wordt.

Het pakket kwam op de juiste leverdatum toe zonder beschadigingen, in een gepaste doos die niet te groot of te krap was. Er was voldoende vullingmateriaal aanwezig zodat de producten niet te veel los zouden bewegen tijdens het transport.

Bedankt voor jouw feedback, deze appreciëren wij enorm!

Scorekaart voor ALTERNATE België