AlgemeenOp de donderdag voor BlackFriday meerdere onderdelen besteld bij Azerty. Helaas is door eigen schuld niet alles in een keer besteld en heb ik 15 minuten later nog een bestelling geplaatst bij hun.
Ik ging er eigenlijk al vanuit dat dit fout zou gaan en had mij er al bij neergelegd. Tot mijn verbazing kwamen alle onderdelen de eerst volgende dag aan, keurig netjes verpakt en geen deukje of krasje te zien (Ook mijn complimenten naar PostNL hiervoor!).
Computeronderdelen kopen is altijd 'lastig' omdat dit breekbaar is, duur is, en bijna nooit op vaarraad ondanks dat dit wel wordt aangegeven.
Bij Azerty heb ik al het vertrouwen dat het goed komt en dat zij eerlijk zijn over de levertijd. Goed voorbeeld hiervan is een paar maanden terug. Toen ook iets besteld bij Azerty en 5 minuten later een mailtje dat dit niet op voorraad was en dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden. Als ik het hier niet mee eens was kon ik per direct mijn geld terug krijgen. Dit is service zoals het hoort te zijn en Azerty doet dit top!
Aangezien Azerty hiernaast ook nog bij de goedkopere winkels hoort zie ik geen reden tot uitsluiten van Azerty bij het overwegen van welke winkel er gebruikt zal worden voor de aankopen.
Azerty, mij kunnen jullie weer verwachten als ik iets nodig heb!!!