AlgemeenRouter besteld daarna retour gestuurd. Eerst betaal je al verzendkosten voor de heenreis, dan betaal je verzendkosten voor de terugweg. En daarna nog voor krasjes. Al met al, achter de streep op een router van 75 euro krijg je 50 tot 55 euro van retour. Voorbeeld: bij Coolblue en Bol gratis heen en terug en nooit moeilijk over retourzending... conclusie laat ik aan uzelf over.
VerzendingJe betaald voor de heen en de terugweg van het product.
KlantenserviceIk heb een router geprobeerd, en toen ik deze terug had gestuurd. Werd er dwingend gevraagd wat de reden was van de retourzending. Daarna weer een mail er zouden krasjes op de router zitten. En dus €10 in mindering, plus twee x verzendkosten. Voor mij dus niet weer.
Beste heer Sijbesma,
Het is absoluut vervelend dat we u niet het volledige aankoopbedrag terug konden storten, maar in deze bevat de router zowel op de bovenzijde als onderzijde zodanige krasjes dat het product via onze outlet verkocht zal moeten worden. U mag een product uiteraard testen om te kijken of het aan de verwachtingen voldoet, maar helaas waren de krasjes zodanig dat er voor ons ook een grens gesteld moet worden. Het spijt ons dat we u in deze niet naar tevredenheid van dienst konden zijn en er een waardevermindering van 10 euro is toegepast. De verzendkosten voor de heenzending hebben wij aan u gecrediteerd.
Informatique klantenservice