ALTERNATE.nl

Bestelling geplaatst voor 2 970 Evo Plus 500 GB SSD's, productpagina geopend vanuit de Tweakers Pricewatch. Betaling via iDeal.

Bestelling niet compleet geleverd, van de 2 bestelde SSD's slechts 1 ontvangen. Alternate geeft aan dat er 2 zijn verstuurd, echter past in de envelop waarin de SSD is verzonden maar 1 SSD in.

Klantenservice gebeld, 1e keer werd er verteld dat er maar 1 SSD is gescand door het magazijn en dat ik diezelfde dag teruggebeld zou worden voor een oplossing. Dit is niet gebeurt en vervolgens zelf nog maar eens gebeld, deze keer werd er verteld dat ze aan het gewicht van het pakket konden zien dat er 2 SSD's zijn verstuurd.

Track & Trace informatie van PostNL m.b.t. gewicht en afmeting komt totaal niet overeen met hetgeen wat is ontvangen.

Tot op heden geen reactie meer van de klantenservice ontvangen.

Daarnaast is het complete product ineens van de webshop verdwenen.

Update: Inmiddels teruggebeld geworden door Alternate dat er inderdaad een fout is gemaakt aan hun kant en dat de 2e SSD wordt opgestuurd. Nu is het afwachten wanneer deze wordt verstuurd.

Hi djberry,

Wat vervelend dat de situatie tot op heden niet is opgelost. Kun je ons je klant- of ordergegevens toesturen via een DM? Dan zoeken we dit graag verder voor je uit!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl