Azerty

Een mooie deal van een voeding tegen gekomen d.m.v. Pepper. Gelijk de bestelling geplaatst op donderdag avond voor een hele mooie nette prijs voor een 1300 watt Plus Gold voeding van Seasonic. Ter ondertsteuning voor de RTX 2080 TI en Ryzen 3950X CPU die nog gaat komen.. had dit aantal wattage niet nodig, maar voor deze prijs kon ik het niet laten liggen en de superieure kwaliteit van Seasonic.

Volgende dag geleverd, maar was niet thuis, zou volgende dag bezorgd worden volgens PostNL app bericht, maar werd zonder enige tussenkomst van mij gelijk bij dichtstbijzijnde afhaalpunt afgeleverd. Wat juist helemaal super is, kon het pakket gelijk afhalen bij het afhaalpunt zonder de dag erna thuis te moeten wachten op een bestelling..

Nou kan het zijn dat PostNL dit misschien vanaf nu standaard doet.. en dat dit een wijziging is in hun afleverproces. Maar ik vind dit super!

Goedenavond,
Bedankt voor je mooie review.
Fijn dat je zo tevreden bent.
PostNL heeft inderdaad het aantal bezorgmomenten aangepast van 2 naar 1 keer. Hierdoor kan de klant het sneller ophalen bij een ophaallocatie en scheelt het in veel gevallen een dag extra wachten op de bestelling!
Esmee

Scorekaart voor Azerty