Amac

Mijn ervaring is licht twijfelachtig.

Levering van iPhone was erg vertraagd. Tussentijds geen update en als ik zelf belde kon men eigenlijk niets vertellen. Toen na 1,5 maand de iPhone binnen was hoorde ik op mijn voicemail of dat ik de bestelling binnen 48 uur wilde komen ophalen. Ik was hierover eigenlijk perplex: je laat mij 1,5 uur wachten, kan geen indicatie geven over beschikbaarheid en vervolgens mag ik opeens binnen 48 uur op komen dagen 'of wat'?

Daarna dubbel omdat ik in de winkel in eerste instantie naar mijn indruk niet erg professioneel of vriendelijk te woord werd gestaan. Ik had de intentie een iPhone, iPad en Apple TV te kopen en omdat men toch wat kortaf was twijfelde ik hier zachtjes over. Zo vroeg ik hoe het in zijn werk ging met data-abonnement op een iPad met 4G; ingebouwde SIM, abo via Apple, losse SIM via provider?. De reactie was "geen idee dat ligt bij de provider". Met name de toon hierbij vond ik niet prettig.

Uiteindelijk (bij enig toeval) overgenomen door een andere medewerker die, hoewel iets minder inhoudelijk, een stuk vriendelijker was.

Scorekaart voor Amac