AlgemeenHad vroeger al meermaals bij Azerty besteld, nog nooit een probleem gehad.. al kost het daar soms wel een beetje meer dan elders, het is altijd goede service.
Nu is het allemaal wat misgelopen, bij mijn bestelling had ik 3 pakken case isolatie besteld, deze waren niet leverbaar en zouden worden nagezonden. Maar op mijn factuur stond 1 stuk isolatiepakket wel als verzonden aangeduid terwijl dit niet in de verpakking zat. De week daarop werd de eerst ontbrekende isolatie nagezonden, dit zouden normaal de 3 pakken geweest zijn. Maar toen kreeg ik er maar 2 toegezonden en ontbrak er nog altijd 1. Toen ik dit aanhaalde zeiden ze dat deze bij het eerste pakket verzonden was. Ja, op factuur was dit zo, maar zat niet in het pakket omdat het niet bij hun in stock was. In plaats van te erkennen dat ze fout zijn geweest, moest ik een papier afdrukken en invullen/scannen en weer terug mailen omdat deze fout aan de bezorgdienst zou hebben gelegen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en heb ik mijn laatste pakketisolatie toch nog mogen ontvangen.
Daarom ben ik nooit zo scheutig op naleveringen en een deel verzenden of niet, ik wil het liefst bestellen en alles in 1 keer toegestuurd krijgen. bijna nooit geen probleem dan.
Verzending was snel en zonder schade afgeleverd. Stevige doos ook.
KlantenserviceSnelle reactie, maar alles was een beetje omslachtig en duurde nogal tegen dat er een oplossing kwam.. een oplossing die er eigenlijk niet moest komen omdat het van meet af aan in orde moest zijn.