Coolblue.nl

Ik heb een jong gezin met 4 kinderen, dus wij hebben erg veel was. Het gebeurd wel eens dat de wasmachine kapot gaat. Geen probleem, want als ik bij coolblue bestel heb ik morgen een nieuwe wasmachine in huis. De oude wordt dan ook meegenomen en de nieuwe wordt zelf geïnstalleerd. Top service.

Ik heb dinsdag een Samsung WW1DN642RPA gekocht voor 699 euro en deze werd gisteren avond geïnstalleerd. Er stonden 3 vriendelijke bezorgers die de oude meenamen en de nieuwe brachten. Bij het installeren zat de afvoerslag nog vast in een beugel, daardoor kwam de slang niet helemaal tot de afvoer. deze beugel hebben ze geprobeerd met een waterpomp tang los te maken, echter dat lukte niet. Ik heb ze hierbij de juiste thorax schroevendraaier gegeven.

Bij het draaien van de eerste wasprogramma had ik ineens een natte vloer, ik kijk achter de wasmachine en wat blijkt dat de afvoerslag lek en beschadig is.

Ze hebben niet de juiste spullen bij zicht om alles goed te installeren. ze zijn wel erg vriendelijk.

Oke, dus een nieuwe lekkende wasmachine... balen maar belangrijkste is hoe ze het oplossen.

Ik bellen met coolblue, de situatie uitgelegd. het meisje was erg vriendelijk en betreurde de situatie.
Ze gaf aan dat het erg druk ivbm zwarte vrijdag en dat er pas volgende week woensdag iemand was die het probleem kon oplossen.

Dat is dus bijna weer een week zonder wasmachine en de stapels was lagen al tot het plafond. Ik zat op de coolblue site te kijken, waarop stond, vandaag besteld morgen in huis voor de zelfde wasmachine, ik gaf aan dat ik dus beter een andere kon bestellen, dan was ik sneller geholpen.

Nee meneer, het is nu zo druk dat als u het product echt zou bestellen, dan zou u zien dat de eerst volgende mogelijkheid pas 4 dec zou zijn, dus de zelfde datum als u heeft gekregen voor het oplossen van het probleem. Oke er zat dus niets anders op dan te wachten...

Het zat me toch niet helemaal lekker, dus ik pak een uurtje later mijn laptop er bij en bestel de zelfde wasmachine, loop het hele bestel proces door en deze kan wel zaterdag worden geleverd.

Ik stuur een email met mijn bevindingen en krijg een vriendelijke mail terug dat ze echt pas volgende week kunnen komen en dat ik misschien ergens anders de was kan doen..

iedereen kan een fout maken, geen probleem. Hoe je het oplost dat vind ik veel belangrijker. Ik voel me nu voorgelogen en krijg sterk de indruk dat coolblue het leveren van zo veel mogelijk producten belangrijker vind dan een stukje service naar de klant!

Scorekaart voor Coolblue.nl