Azerty

Bestelling plaatsen en betalen gaat allemaal heel simpel en is goed geregeld.
Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik meerdere malen mijn IBAN heb moeten opgeven omdat het uiteindelijke bedrag was veranderd. Voor een helemaal optimale ervaring zou het maar 1 keer gevraagd moeten worden.

Het leveren van de PC duurde ontzettend lang, dit kwam omdat er meerdere malen een product niet leverbaar bleek te zijn. Echter duurde het soms erg lang voordat dit naar voren kwam en ik een vervangend product moest kiezen. Dit was het enige punt van het hele proces waar ik een beetje teleurgesteld over was.

Ik heb ontzettend veel moeten mailen met Azerty vanwege de complicaties die voorkwamen. Het mail en bel proces met Azerty verliep elke keer erg goed. Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik graag iets meer op de hoogte gehouden had willen worden over het proces omdat in dit geval het erg lang duurde omdat er dus verschillende onderdelen niet leverbaar waren etc.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Ik snap dat het vervelend is om meerdere keren je IBAN te geven. Dit is zeker niet de bedoeling en ga ik intern oppakken.
Daarnaast ook erg vervelend dat de order vertraging heeft opgelopen. Op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers worden levertijden weergegeven. Helaas komt het wel eens voor dat een product toch niet meer leverbaar blijkt te zijn. Dit proberen wij zo snel mogelijk te communiceren naar de klant, zodra dit bij ons bekend is. Maar ik snap dat het teleurstellend is als je dit bericht krijgt.
Hopelijk gaat de volgende bestelling vlekkeloos en zijn alle producten goed leverbaar.
Esmee

Scorekaart voor Azerty