AlgemeenDiverse malen wat besteld. Altijd volgens verwachting en conform specificatie levertijd.
Laatste bestelling ging door een misser aan mijn kant; straat verkeerd ingevuld bij (nieuw) afleveradres. Netjes afgevangen door PostNL (chapua voor hen).
Ik heb meteen even gebeld met Azerty en door Börn keurig en vakkundig te woord gestaan.
Hierna is het pakket kosteloos nogmaals opgestuurd door Azerty en was volgende dag al binnen. Ze hadden hier nogmaals verzendkosten voor kunnen vragen, maar deden dat niet. Kijk, daar wordt ik blij van. Thx team Azerty!
HDD keurig verpakt in zware bubbel verpakking. En dat was best fijn spul, dat vrij eenvoudig plat te maken is na uitpakken. Niet van dat spul waar je 1001 luchtzakjes mag lek prikken. Top!
KlantenserviceGeen lange wachttijd. Medewerker had o.b.v. van ordernummer meteen info en oplossing. Geen lang gesprek.... gewoon vriendelijk en 'to the point'. Verreweg de beste klantenservice die ik aan de lijn heb gehad. Kunnen ze bij de grote mediabedrijven en webshops nog wat van leren.