AlgemeenAls vervolg op mijn shopreview van 27 oktober 2019 (vijf sterren, uitstekend) heb ik nu ook een praktijkervaring met de klantenservice. Deze is ook vijf sterren (zie hieronder).
KlantenserviceOp de site van Azerty staat dat hun missie onder andere is "afspraak is afspraak" en "we gaan voor relaties, niet voor klanten". Volgens mij klopt dat!
Ik werd helaas geconfronteerd met een moederbord dat stuk ging vlak na aankoop. Binnen tien dagen probeerde de technische dienst van Azerty het bord te repareren en kreeg ik uiteindelijk een vervangend (nieuw) exemplaar teruggestuurd. Wachten is nooit leuk, maar ik werd keurig via de e-mail op de hoogte gehouden.
Alleen was ik zo dom geweest het piepkleine schroefje van de nvm-ssd vast te schroeven aan het (kapotte) moederbord. "Handig", dacht ik, "dan raakt-ie niet zoek". Ook dit vervolgprobleem werd direct opgelost door zo'n schroefje (je zult het maar nodig hebben...) per post na te sturen.
En nu werkt alles weer weer :-) Azerty had zelfs een kleine tube koelpasta bij het vervangende bord gestopt! Mijn ervaring over de nazorg is dus positief!