AlgemeenRegelmatig koop ik bij kamera-express producten voor mijn werk als cameraman/editter en doe dit omdat zij een breed assostiment hebben en vrijwel alles online of in hun hoofdvestiging op voorraad. Hun site is behoorlijk overzichtelijk en de zoekmachine werkt prima. een minpuntje is het feit dat je productfoto's niet echt kunt vergroten en daardoor niet altijd het product goed kan bekijken. In de winkel in Capelle ad IJssel wordt ik soms positief verrast door de kennis van het verkopend personeel. Als ik een product heb geselecteerd komen zij wel eens met interessante alternatieven waar je zelf niet zo op zou komen. Ook hun product kennis is over het algemeen goed en degelijk. Al meegemaakt dat ze niet schromen om niet zo maar wat te roepen maar eventueel een collega te raadplegen. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar wel een vakkundig bedrijf.
VerzendingIn dit geval in de winkel gekocht en kon hem gelijk meenemen. Werd ook nog even uitgepakt en doorgenomen. Maar ook eerdere online leveringen kwamen op tijd en goed verpakt.