AlgemeenKoop hier nooit iets!
Ik heb hier mijn Apple Airpods 2019 gekocht, maar na 2 weken gingen die al stuk. Ik heb ze toen opgestuurd waarna ik nieuwe kreeg. Die gingen na een korte tijd weer stuk, waardoor ik ze dus weer 2 en een halve week kwijt was. Nu heb ik ze na die 2 en een halve weer terug ontvangen, maar zijn ze weer kapot! Ze hebben het niet eens gedaan: ik pakte ze uit en ze werkten niet bij het verbinden, 1 oor was veel zachter dan het andere. Ik heb gelijk de klantenservice gebeld, waar ik met 'je' werd aangesproken, en 20 minuten in de wacht werd gezet, waarna ik als (geïrriteerde) reactie krijg dat ik ze maar weet moet opsturen. Ik heb nu nog steeds kapotte Airpods en heb geen zin om ze wéér opnieuw op te sturen, ik heb ze namelijk nodig. Ik ga ze ergens anders kopen en ik weet zeker dat ik hier nooit meer terug kom. Ik raad niemand het aan om hier iets te kopen!
Wat een slecht bedrijf zeg.
Duurde 2 weken om mijn reparatie terug te ontvangen. Dat nu 3 keer, dus al anderhalve maand totaal voor een product van €180.
KlantenserviceKlantenservice spreekt mij met 'je' aan, terwijl je als klantenservice medewerker toch wel een beetje respect tonen zeg. Ook word ik een lange tijd in de wacht gezet. Wat een slechte klantenservice.