AlgemeenVerkeerde informatie vermeld op hun site, na aankoop contact opgenomen met de klantenservice maar omdat er bij elke mail iemand anders reageert ontstaan er onduidelijkheden en zien ze je reactie zo over het hoofd waardoor ze niet reageren na een aantal mails. Na het plaatsen van de review op Tweakers kreeg ik wel telkens antwoord van alleen één persoon en was het probleem zo opgelost.
VerzendingVerzending was prima, niet zoals mijn vorige bestelling bij Paradigit waar ze het product kwijt waren geraakt in hun filiaal waardoor het te laat was geleverd.
KlantenserviceHet zou fijn zijn als slechts één persoon je helpt met het probleem anders ontstaan er onduidelijkheden en wordt je reactie over het hoofd gezien. Helaas toch weer een review hier moeten schrijven voordat het opgelost kon worden.
Beste heer/ mevrouw, wat vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende was. Indien we u nog met iets kunnen helpen, vraag ik u om een mail te sturen naar klantenservice@paradigit.nl, zodat we u verder kunnen helpen en hopelijk samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.