Azerty

Ik heb bij deze webshop mijn Western Digital Blue 4TB interne harde schijf besteld omdat hij hier het goedkoopst was én Azerty veel lovende reviews heeft.

Buiten het feit dat Azerty hier geen invloed op heeft bleek de nieuwe harde schijf bij installatie al defect. Hij was simpelweg niet zichtbaar in schijfbeheer, wat formatteren onmogelijk maakt.

Gelukkig heeft Azerty een ontzettend goede service. Tijdens een belletje werd ik vriendelijk geholpen en geattendeerd op het service systeem op hun website. Een serviceaanvraag maken is kinderlijk eenvoudig, en verzendkosten worden vergoed als een verkeerd product of een product met een defect geleverd is.

Ik werd erg goed op de hoogte gehouden over de status van het lopende onderzoek naar het defect, en kreeg netjes een email waarin bevestigd werd dat het inderdaad een defect betrof en kreeg direct een nieuw product opgestuurd.
Van serviceaanvraag tot correcte afhandeling heeft het slechts 4 dagen in beslag genomen; Woensdag heb ik het product retour gestuurd, op Donderdag was het ontvangen, op Vrijdag was het onderzocht en is direct een nieuw product verzonden, op Zaterdag heb ik het nieuwe product ontvangen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat Azerty zijn goede naam waarmaakt en erg klantgericht handelt. Ik raad deze webwinkel dan ook sterk aan en bestel hier graag weer!

Ik heb het product 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top!

Zie bovenstaande review. De klantenservice is perfect!

Scorekaart voor Azerty