AlgemeenVan te voren gevraagd of onderdelen compatible en juist waren. Dat was idd het geval was het antwoord. Totdat ik een bericht kreeg van de assemblage afdeling dat de door mij gekozen voeding te licht was voor de videokaart. Om dit te voorkomen had ik juist een check vooraf gevraagd.
VerzendingGoed verpakt, weinig kans op beschadiging
KlantenserviceBij ingebruikname viel al meteen een "huilend" geluid te horen, dit bleek te komen door het constant variëren van snelheid door de cpu fan. Volgens het service team moest ik dat op de koeler zelf bijstellen. Na enig onderzoek bleek de cpu echter constant overclocked te draaien (idle). Nadat ik via de bios enkele settings had gewijzigd bleef het toerental van de fan rustig. Daarna heb ik de vraag gesteld of ik aan het wijzigen in de bios goed had gedaan en of ik nog iets kon/moest bijstellen waarop ik als antwoord kreeg dat dit een eigenschap was van de stock koeler waarna een verkooppraatje kwam voor een aftermarket koeler, maar dit was totaal geen antwoord op mijn vraag. Na nog enkele mails over en weer vond ik het wel goed zo. Van een gerenommeerde webshop had ik wel wat meer verwacht dan ontwijkende antwoorden en verkooppraatjes.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Ik kijk graag met je mee. Wil je daarom het ordernummer mailen naar esmee.heerink@azerty.nl?
Esmee