Max ICT B.V.

Update op mijn vorige review: Na het eindelijk ontvangen van een antwoord, wel pas na achterlaten van een slechte review, gaan ze weer op dezelfde manier aan de slag: geen antwoord op verdere vragen via e-mail e.d.

Inmiddels zou de GPU allang beoordeeld moeten zijn door de leverancier, Powercolor zelf (de fabrikant van de GPU) heeft mij namelijk verteld dat het gehele proces van ontvangst tot evt. retour maximaal twee weken in beslag zou moeten nemen en die zijn al even voorbij. MaxICT zou dus inmiddels toch wel wat gehoord/ontvangen moeten hebben, maar communiceren niets door. Aanmelden retour inmiddels 6 weken terug gebeurd (pas na een week antwoord hierop), retour hebben ze bijna 5 weken geleden ontvangen volgens PostNL (want die beloofde bevestiging stuurden ze toen ook niet), nog steeds heb ik mijn geld niet terug.

Slecht contact naar klanten toe, als je updates wil krijgen moet je er zelf achteraan gaan want hun beloftes maken ze niet waar. Per e-mail, Twitter en welk medium dan ook werkt dit niet, alleen een slechte review achterlaten lijkt helaas nog te werken. Excuus is constant dat ze achterlopen met RMA's. Dat was 4 weken geleden al het excuus, en zoals ik verder heb gelezen in hun antwoorden op andere recentere reviews is dat nu nog steeds het excuus.

Update: plots een slappe copy paste van een eerdere mail als antwoord gekregen, alsmede de mededeling dat ze wachten op het vervangende product. Naar mijn idee dus bevestigd dat er vervanging komt, en gezien dat proces verder hetzelfde werkt als normale verzending gevraagd of ze dan dus kunnen navragen wanneer de verwachte leverdag is. Enkele minuten later plots een "geautomatiseerde"/copy-paste excuus mail dat ze een aantal weken achterlopen bij Customer Support, ik stelde zeker te moeilijke vragen in die laatste mail.

Beste Sanshine13,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.

Ik heb zojuist intern navraag gedaan en begreep van mijn collega dat er een credit is aangevraagd bij onze leverancier zodat we de case voor je kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Mocht je verdere vragen hebben, dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops