Bax-shop.nl | Bax Music

We hebben het hier over het beste schroefdraad dat ik tot nu toe in handen had. Ik kan niet anders dan iedereen die een verloop nodig heeft van 3/8 in naar 1/4 inch aanraden dit item te kopen. Want het gaat van precies 3/8 inch naar exact 1/4 inch. Werkelijk wonderlijk hoe het past op het schroefdraad van zowel het statief als de recorder die op het statief moet staan.
Het mannelijk deel staat fier overeind en is dubbel zo lang als in mijn geval nodig; dat is evengoed niet al te bezwaarlijk.

Zoals beloofd geeft het reliëf aan de buitenzijde prettig grip op de zaak.

Het is natuurlijk wel een exorbitant duur ding, gegeven de minimale functionaliteit van dit item.

Verzending naar de eigen winkel. Belofte op de website: het ligt er voor 10:30u de volgende dag. In werkelijkheid lag het er niet de volgende dag, maar nog een dag en vier uur later.
Vervolgens kreeg ik een irritant "U heeft uw bestelling nog niet opgehaald"-mailtje en pas op of we annuleren de order! Het was feitelijk juist dat de bestelling niet was opgehaald, maar dat had te maken met de veel te late aflevering bij het filiaal. Kleine, onnodige irritatiefactor.

Mensen in de winkel waren vriendelijk en enigszins behulpzaam, maar konden verder niet zoveel doen

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn dat je het beste schroefdraad in huis hebt! Mooi dat het zo goed bevalt. Wel jammer om te lezen dat de bestelling een dag later in de winkel werd geleverd. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Hopelijk kunnen we je de volgende keer weer verblijden met een snelle levering.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music