AlgemeenWebshop etc. functioneert naar verwachting. Voor het product wat ik zocht was paradigit het goedkoopste, dus daar uitgekomen.
VerzendingLevering is via DHL, dus bezint eer ge begint. Daarnaast was het product niet binnen de gestelde termijn beschikbaar, maar bleef de levertijd vrolijk op 31 oktober staan (zelf ver november in). Product (een kast) werd geleverd in de doos van de fabrikant.
KlantenserviceGezien de uitlopende levering heb ik tweemaal contact opgenomen met de klantenservice via email, de 2e maal om de bestelling te annuleren. In beide gevallen heb ik alleen het automatische mailtje gehad, en het product is 5 dagen na verzoek tot annuleren alsnog uitgeleverd. Ik denk dat ik het product maar gewoon houd, want terugsturen en terugstorten heb ik op deze manier weinig vertrouwen in.
Vanwege deze niet bestaande klantenservice heb ik ook mijn plan om een laptop bij paradigit te kopen maar laten varen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! Nogmaals onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.