AlgemeenEen iets meer dan 1 maand oude pc (via de builder geconfigureerd) tot twee maal toe moeten opsturen vanwege defecten componenten. In totaal de pc ruim 2 maanden kwijt geweest.
Nadat de pc terugkwam de eerste keer bleek direct na aansluiten het probleem niet opgelost. Terwijl naar mij toe is gecommuniceerd dat de pc "meerdere keren" opnieuw is opgestart om te controleren of het probleem was opgelost.
Na de pc wéér opgestuurd te hebben bleek het volgende: "De opgegeven klacht werd veroorzaakt door een defecte processor en moederbord. Deze defecte onderdelen hebben wij vervangen voor nieuwe exemplaren.
Tevens is bij het aftesten ons opgevallen dat het frontpanel kortsluiting maakt, waardoor het systeem uitvalt wanneer de behuizing word aangeraakt."
Dan vraag ik me toch sterk af waarom dit de eerste keer niet aan het licht is gekomen.
In de toekomst denk ik wel twee keer na voor ik hier iets ga bestellen na deze zeer slechte ervaring.
Update:
De pc inmiddels terug mogen ontvangen en deze werkt voor zo ver ik kan beoordelen naar behoren. Wat ik vooraf al vermoedde bleek helaas te kloppen. Omdat mijn hardware is verwisseld is uiteraard de windows licentie niet meer geldig. Ze hebben doodleuk het oude stickertje op de kast op de nieuwe geplakt. Maar na de pc te hebben opgestart werd ik begroet met de melding dat windows op dit moment niet geactiveerd is.. lekker dan! Ook hier laat Alternate steken vallen. Ik kan me in ieder geval geen rede meer bedenken waarom ik ooit nog iets bij deze shop zou kopen en zou het iedereen ook afraden, wat een gepruts.
Zeer traag, medewerkers aan de lijn moeten altijd navraag doen bij technische dienst en kunnen je geen direct antwoord geven.
Hi amst3l,
Wat een vervelende situatie! Kun je ons voorzien van je klantgegevens via een DM? We duiken hier graag nog eens in om na te gaan hoe dit heeft kunnen gebeuren.