AlgemeenHaal deze rotzooi ajb snel uit de Pricewatch! Je wordt genaaid waar je bij staat.
Ik heb mij tot mijn grote spijt door de pricewatch over laten halen hier een component te bestellen. Levertijd zou 3 dagen zijn. Na bestellen en betalen krijg je meteen te zien dat het geen 3 dagen maar meerdere weken is!
Annuleren kan alleen telefonisch. Waardeloos te bereiken, maar na 2 dagen kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Die probeert mij wijs te maken dat annuleren niet zomaar kan, en dat daar zelfs kosten aan verbonden kunnen zijn?! Dan heb je aan mij echt de verkeerde. Ik moet nu wachten tot ze reactie krijgen van hun leverancier of het nog kosteloos kan. Ik heb aangegeven dat dit mijn telefonische annulering van mijn bestelling is, en dat ik binnen de wettelijk geldende termijn mijn geld terug wil zien. "Nee, zo werkt dat niet bij ons"? Helaas, zo werkt dat wel, en als er problemen ontstaan rij ik met alle plezier even langs.
Spreken van oplichting gaat mij te ver, maar dit is geen zuivere koek!
Levertijden kloppen van geen kant, en er komen alleen maar smoesjes over het waarom.
KlantenserviceSlecht bereikbaar, vervolgens proberen ze zelfs de annulering praktisch onmogelijk te maken en er kosten aan te hangen.
Beste Thornberg,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Mogen we je vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review?
Dan pakken wij je gegevens erbij en nemen graag contact met je op.
Alvast bedankt
Karen - Max ICT Webcare