ALTERNATE.nl

Ik was heel wispelturig met het kiezen van een mechanisch toetsenbord, de eerste had ik meteen gecanceld dus die werd automatisch terug geschreven op mijn rekening. De tweede die binnenkwam was goed maar ik zag dat er nog andere switches van die toetsenbord was die ik compleet over het hoofd had gezien op zo'n lange internetpagina dus ik retourneerde hem. De nieuwe typ ik nu op dit moment mee en voldoet perfect aan mijn wensen.

Conclusie: Alternate is heel snel met antwoorden en doordat ik misschien de retour zending alles precies zo terug in de doos deed als het aan kwam, kreeg ik ook vrij snel het geld terug gestort op mijn rekening. Normaal ben ik niet zo'n wispelturige consument maar Alternate ging hier heel goed mee om. Zij hebben ook een gigantisch mechanisch toetsenbord aanbod dat andere online retailers niet hebben. Thanks!

De verzending is goed, er zat wel alleen een enkel luchtzakje tussen in een iets te grote doos om schuiven te voorkomen. Maarja, elk product heeft een andere grootte en daar zijn niet altijd perfecte verpakkingsdozen van te vinden. Voor de rest goed uiteraard!

Klantenservice is grotendeels geautomatiseerd, de retourzendingsaanvraag wordt gecheckt en de daadwerkelijke retourzending bij de firma zelf. Ik kreeg verder geen vragen en als je de doos van Alternate ook open doet geven ze al heel goed aan wat te doen als je het pakketje niet bevalt. Heel goed Alternate!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl