AlgemeenWebsite is overzichtelijk en ze geven duidelijk aan of iets op voorraad is. De reden om ze slechts een voldoende te geven is, dat als iets niet op voorraad is ze geen enkele indicatie geven van de verwachte wachttijd, je hebt maar te bestellen en af te wachten. Het andere minpunt is dat zelfs als je af wilt halen in de winkel, je vooraf via de webshop moet betalen. Het laatste is dat hun algemene voorwaarden bijzonder karig zijn, ze bieden het absolute minimum wat ze volgens de wet moeten bieden en grijpen elke uitzondering aan om de klant minder service te bieden. Zo zijn je omruilmogelijkheden beduidend minder als je iets direct in de winkel koopt. Echte webshops als bol.com, Coolblue of Amazon bieden veel betere service.
KlantenserviceAirpod Pros via de webshop besteld. Op de factuur stond een email adres voor service vragen, care@amac.nl, maar op mijn vraag die ik daar stelde heb ik nooit een reactie gehad.
Bij het in gebruik nemen faalde de pasvormtest voor het rechteroor altijd, bij alle drie de tiips bij alle vier de gezinsleden. Duidelijk een reproduceerbaar probleem. Daar hadden ze bij Amac winkel waar ik heen ging omdat dat volgens hun website de snelste manier is, echter geen boodschap aan. Dat was tenslotte maar software en daar kwam vast wel een keer een update voor. Ze wilden de oortjes wel testen, maar als zij vonden dat ze hardwarematig goed genoeg waren, mocht ik daarvoor betalen. En mochten ze echt niet onder een defect uitkomen, dan mocht ik een paar maand(!) wachten op vervangende exemplaren. En ja, ze hadden een eigen technische dienst, maar die was er niet op de drukste dag van de week (zaterdag). Vergelijk dat met de service van andere webshops, die dead on arrivals gewoon probleemloos omruilen.