AlgemeenTV besteld bij Kamera Express (Samsung UE43RU7170), gekozen om af te halen in één van de winkels. Betaald, bevestiging gekregen. Vervolgens niets meer gehoord. 2 dagen later zie ik op de website dat de TV niet meer leverbaar is, dus ik bel om te vragen of die van mij nog komt. Meneer van de klantenservice verzekert me dat er één voor mij is gereserveerd en dat deze onderweg was naar de winkel. Hoogstwaarschijnlijk kon ik hem de volgende dag al ophalen, maar anders sowieso de dag daarna. Die volgende dag zag ik dat de bestelling nog steeds op 'Niet verzonden' stond, dus ik nog maar een keer bellen. Deze keer vertelde mevrouw mij even haarfijn dat de TV dus toch niet meer leverbaar is en dat het weken zou kunnen duren voordat hij er weer was. De 50 inch versie was er nog wel, maar dan moest ik een meerprijs betalen. Omdat ik de 43 inch TV al duur genoeg vond, wou ik dat niet. Dus ik vroeg of ze mijn bestelling dan maar kon annuleren. Prima, geen probleem. Duurt alleen 5-10 werkdagen voordat m'n geld zou worden teruggestord.
KlantenserviceGeen probleem als er een keer wat mis gaat tijdens het bestelproces, maar het is waardeloos dat je 5-10 werkdagen moet wachten op je geld, omdat 'meerdere' afdelingen het moeten controleren.