Max ICT B.V.

Ik heb bij MaxICT 4x het product besteld met als referentie: AEG Protect C.1000 + Battery Pack Dubbele conversie (online) 1000VA 4AC outlet(s) Toren Zwart, Zilver. Voor mij was het duidelijk dat bij dit product zowel een AEG Protect C.100 UPS zit alsook een bijhorend Battery Pack.

Bij ontvangst was mijn verbazing echter groot als ik vaststelde dat er enkel 4x een Battery Pack is geleverd, en geen enkele AEG Protect C.1000 UPS. Bij navraag bij de klantendienst van MaxICT, heeft MaxICT toegegeven dat er een verkeerde referentie stond op hun website. Ze hebben mij als klant dus gelokt met een lage prijs voor een verkeerd product.

Ikzelf dien deze UPS en het batterypack in te bouwen in 4 grotere elektrische kasten. Ik heb mij gebaseerd op de prijs van MaxICT om mijn prijs op te maken naar mijn klant. Ikzelf kan niet aan mijn klant plots een hogere prijs gaan vragen.

Ondanks het feit dat MaxICT toegeeft dat ze in de fout zijn gegaan, willen ze hun fout momenteel niet recht zetten.

Tijdens het laatste telefonische contact heb ik een voorstel gedaan om 2 battery packs (die ik reeds geleverd heb gekregen) om te wisselen met 4 AEG Protect C.1000 toestellen. Ze hadden mij laten weten dat ze dit voorstel in beraad gingen houden, maar dat ik op 31/10/2019 om 17u een antwoord zou hebben. MaxICT heeft zijn woord niet gehouden.

*knip* van MaxICT heeft mij vriendelijk en geduldig te woord gestaan.

Hij heeft toegegeven dat MaxICT een fout heeft gemaakt, maar dat ze dit niet willen rechtzetten. *knip* had mij beloofd om op 31/10/2019 een antwoord te geven op het voorstel dat ik heb gedaan, maar MaxICT heeft zich niet aan zijn woord gehouden. Ik heb nog steeds geen antwoord op het voorstel.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops