Azerty

Nieuw systeem besteld.
Ik kreeg alles de volgende dag netjes geleverd.
Alles wordt zeer goed schokvrij verpakt.

Ik besloot de voeding van het systeem terug te sturen en om te ruilen voor een andere. Hiervoor heb ik een serviceaanvraag gedaan.

Ondertussen heb ik nog andere onderdelen besteld, helaas ging er iets mis in de levering van Postnl. Mijn retourpakket heeft de andere bestelling gekruist en postNL heeft mijn levering terug gestuurd naar Azerty.
Dit had waarschijnlijk te maken met een fout aan de kant van PostNL.

Ik werd gisteravond om 22:15 nog gebeld door een medewerker van Azerty hierover.
En alles is meteen netjes rechtgezet. Tevens nam de medewerker voor mij de moeite om de RMA afdeling te communiceren wat er moest gebeuren met de voeding die ik teruggestuurd had, zodat dit ook allemaal goed afgehandeld kon worden.

Ik was zeer blij dat ik 's avonds daar nog over gebeld werd en dat alles in 1 keer netjes opgelost werd. ipv dat ik zelf nog contact op had moeten nemen met de RMA afdeling.

Volgende dag in huis.
Goed schokvrij verpakt. Ik durf er bij Azerty op te vertrouwen dat mijn producten het transport overleven.

Ik werd goed te woord gestaan en er werd goed naar mij geluisterd. De afdeling verkoop deed extra moeite om informatie over mijn RMA door te zetten naar de RMA afdeling... ik hoefde hier zelf niet meer appart voor te bellen of mailen.

Scorekaart voor Azerty