ALTERNATE.nl

Heb op 2 oktober een pc besteld. Deze werd geleverd met een defect en ik heb hem retour gestuurd met de vraag of ze hem willen repareren. Ik wacht ondertussen al bijna een maand tot ik een werkende pc heb. Al meerdere keren contact gehad met de klantenservice en elke keer wordt mij beloofd dat de pc "deze vrijdag" of "maandag als eerste" zal worden gerepareerd en telkens hoor ik op die beloofde dag van de klantenservice dat het later gedaan wordt.

de verzending van het product leverde mij een niet goed werkend product en vervolgens duurt het bijna een hele maand om enkel de pc onderdelen in een nieuwe case te zetten. Nu willen ze ook nog eens geen duidelijk antwoord geven wanneer het product verzonden wordt.

De klantenservice is telkens aardig en ze beloven steeds dat de reparatie snel wordt afgehandeld. Uiteindelijk wordt dit niet gedaan en ondertussen heb ik nog steeds niks.

Vrijdag is verteld dat alles klaar is en dat ze alleen nog de pc in elkaar hoeven te zetten en te versturen. In elkaar zetten zou binnen een uur moeten lukken maar ondertussen is er nog steeds niks gedaan en als ik de klantenservice bel krijg ik het antwoord "ik weet dat de technische dienst er mee bezig is maar ik weet niet wanneer ze het verzenden". Voor mijn gevoel zijn ze helemaal nergens mee bezig als het drie dagen duurt om een pc in elkaar te zetten (geen custom waterkoeling oid)

De mensen van de klantenservice taan je wel steeds aardig te woord en bieden ook een compensatie aan voor de vertraging dus dat is el weer fijn

Hi Simbaleo,

Wat een vervelende situatie! Kun je ons via een DM van je klantgegevens voorzien? Dan zullen we uitzoeken waar dit mis gaat.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl