AlgemeenIk ben al een tijdje op zoek naar een partij GTX 1060 vga kaarten. Op hun website stond een bepaalde kaart al een tijdje voor 180 euro te koop. Vorige week daalde die prijs naar 140 euro. Wat op zich reëel is omdat dit een end of line product is.
Meteen een aantal besteld en afgerekend. Krijg ik een paar dagen later te horen dat er door een verkeerde koppeling het product niet juist is weergegeven op de website. En dat ik over 2 dagen mn geld terug krijg. Inmiddels staat de kaart voor 280 euro op de site. Dit is gewoon een schaamteloze reclame poging. Mensen een goedkope kaart laten kopen in de hoop dat er ook andere producten worden bijbesteld en dan vervolgens het actie product eenzijdig annuleren.
Natuurlijk kan dit ook echt een onbedoelde fout zijn. Maar dan nog vind ik het geen service dat de order dan via mail geannuleerd wordt zonder overleg of eventueel vervangend product aan te bieden.
Geen persoonlijk contact vanuit de klantenservice. Gewoon eenzijdig annuleren.
En dan niet meteen je geld terug krijgen maar 2 dagen later.
Beste Dexturbed,
Bedankt voor je review en feedback.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.
Omdat wij met verschillende leveranciers werken kunnen prijzen en levertijden per leverancier en per product afwijken.
Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare