Azerty

Uitstekende prijzen, voldoende productinformatie, vriendelijke en responsieve helpdesk. Wel wat problemen met betalingsmogelijkheden en de expected delivery was meer dan dubbel zo lang. Dit is wel gecommuniceerd.

Noem ons verwend, maar nog verzendkosten aanrekenen voor bedragen boven de 1500 euro is niet echt anno 2019. Dit maakt het prijsverschil bij de concurrent soms nietig.

Geadverteerde levertijden klopten niet altijd, maar deze delay op producten werd wel op tijd gemeld.

Snelle en correcte klantenservice. Niets op aan te merken.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je problemen hebt gehad met de betalingsmogelijkheden en de levertijd, onze excuses hiervoor.

Wij rekenen verzendkosten, omdat ook voor ons het verzenden van een pakket niet gratis is. Voorheen verrekenden we deze kosten in de productprijs, maar dit vonden wij niet eerlijk tegenover de klanten die het op komen halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst. Daarom vinden wij het wel net zo eerlijk om per verzending verzendkosten te rekenen.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Je mag mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.

Esmee

Scorekaart voor Azerty