Bax-shop.nl | Bax Music

Als muzikant ben ik vaak nogal sceptisch over het online bestellen van apparatuur. Aangezien geen enkel instrument hetzelfde voelt is het lastig om "the one" te vinden. Bax-Shop heeft echter een ongelooflijk goed gevoel voor klantenservice, waardoor zelfs het online zoeken naar dat ene speciale instrument appeltje eitje is.

Bax-Shop staat bekend om de snelle levertijden van welk product ze dan ook hebben. Als je een product voor 23:59 bestelt heb jet de volgende dag thuis. Ze geven je ook de gelegenheid om te kiezen rond welk tijdstip je het product wil ontvangen. Als je overdag op je werk zit kun je er voor kiezen om het product in de avond uurtjes te laten leveren, zodat je zeker weet dat je het pakketje niet misloopt.

Een dag nadat de bestelling binnen was gekomen werd mij direct een mail gestuurd met de vraag of het product wat ik had aangeschaft mij beviel en of er wat anders had gekund wat betreft de bezorging, de bestelling, etc. Ik heb ook vaak met de werknemers telefonisch contact opgenomen en alle werknemers die ik tot nu toe heb gesproken laten niet alleen een grote hoeveelheid kennis over de producten zien, maar ook een vriendelijkheid die lastig te vinden is in de online webshop branche.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music