AlgemeenMoest tijdens de bestelling en daarna twee keer contact opnemen met de klantenservice (1x per mail, 1x per telefoon). Beide keren uitstekend en snel geholpen. Zo een goede service kom ik nog maar zelden tegen.
KlantenserviceEerste keer over de betaling met creditcard die telkens mislukte, terwijl ik heel graag die avond de order wilde plaatsen (ivm levertijd). Binnen een uur een mail met een behulpzaam antwoord terug, waardoor ik toch kon bestellen.
Tweede contact ging over de levertijd: omdat ik een deel assemblage had gekocht, wilde ik graag weten hoe het ermee stond omdat ik het systeem liefst nog in het weekend nodig had (belde op vrijdag). Klantenservice nam mijn vraag serieus, volgde hoe het ermee stond en beloofde mij erover terug te bellen in middag (zonder dat de belofte gedaan werd, dat het sowieso goed zou komen, vond ik ook sterk). Uiteraard was ik extra blij toen de verzending idd al vrijdag rond werd, maar het netjes rond afgesproken tijd terugbellen: super! Ik bestel overigens al jaren bij Azerty en eigenlijk nooit klachten. De levertijden moet je tegenwoordig (bij alle leveranciers zo ongeveer) wel altijd even goed kijken en rekening houden dat het net een werkdag meer wordt. Ze hebben niet meer alles direct op voorraad.