Bax-shop.nl | Bax Music

De klantenservice en afhandeling van bestellingen is ronduit slecht. De bestelde producten die ik wel ontvangen heb (de helft ontbreekt nog steeds na 10 dagen wachten) zijn gewoon goed. Goede research gedaan hier op tweakers, behalve dan naar dit waardeloze bedrijf.

Heb 10 dagen geleden een ddj besteld samen met nog wat andere producten. Deze zou worden geleverd in 2 delen. Helaas zijn ze de helft van mijn pakket kwijt. Het eerste gedeelte is keurig bezorgd, sneller dan verwacht. Maar dat ik nu al een week moet wachten op antwoord waar mijn bestelling is??? Er moeten video beelden terug gekeken worden.

Enige compensatie voor het lange wachten zou op zijn plek zijn, maar daar heb ik ze ook nog niet over gehoord. Leuk bedrijf wanneer het goed gaat, maar de aftersales is dramatisch!!

DHL kan hier niet de schuld van krijgen, want die bezorgen ook voor andere grote bedrijven waar het wel goed gaat.

Hoe kan je als bedrijf van deze grootte zo'n slechte klantenservice hebben. Tot 30 minuten wachttijd is niet van deze tijd.

Heb ze 3 keer gebeld, en telkens is de wacht tijd 15 minuten of langer!! Zelfs een keer ruim een half uur in de wacht gestaan. Toen ik per ongeluk de verbinding verbrak werd ik wel teruggebeld, maar was ik niet in staat om op te nemen (helaas, maar ik heb ook andere dingen te doen). Zelf weer terugbellen is zonde van mijn tijd.

Mailen heeft ook weinig zin, want ook daar zit een wachttijd op van 4 werkdagen!!!

Deze responstijden en service kunnen anno 2019 echt niet meer!!
Ik wacht ondertussen nog steeds op antwoord en mijn bestelling. Als ik na 30 dagen niets ontvangen heb (geld terug of mijn bestelling) overweg ik stappen...

Ik verwacht trouwens dat jullie telefonisch contact opnemen, en me niet weer 30 minuten laten wachten om weer te horen te krijgen dat jullie het aan het uitzoeken zijn. Dat zou pas service zijn. Vanuit BAX komen met een oplossing. Niet je klant laten zwemmen. Zoals ik bij vele andere reacties lees.

Hieronder kan ik aangeven wat de levertijd is, echter zit de optie levertijd: niet! er niet tussen.

Hallo Julian,

Wat vervelend om te lezen dat je niet naar wens geholpen bent. We doen onze uiterste best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Echter kan het soms gebeuren dat er vertraging ontstaat, gezien we duizenden bestelling per dag verwerken. De wachttijden aan de telefoon lopen soms op als er veel mensen tegelijk bellen. We willen iedereen zo goed mogelijk helpen en dat kost soms tijd. Zelf zou je ook willen dat we de tijd voor je nemen. Als we je vervolgens terugbellen en je neemt niet op, tja dan houdt het op. Onze excuses voor het ongemak, heb je het tweede deel inmiddels ontvangen? Mocht je nog niet geholpen zijn, stuur dan even een privé berichtje via Facebook of Whatsapp, met je klantnummer en je vraag, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music