Megekko

Ik had een aantal produketen besteld (10 okt) die de dag erop geleverd werden. Helaas kon mijn cpu niet de gewenste lanes aan en heb ik een aantal produkten terug gestuurd (11 okt).

Redelijk verpakt, maar kan veel beter omdat de produkten direct op de bodem waren gelegd en de doos aan de bovenkant werd gevuld met opvul materiaal. Daardoor kunnen botsingen die tegen de onderkant van het pakket ontstaan door transport niet worden opgevangen. Kans op beschadigingen is groot!

Helaas duurt de terug betaling zeer lang. Ik heb tot op heden nog niets op mijn rekening ontvangen. Hieronder staat de info van hun website:

Retournr Aangemaakt Gewijzigd Product Status
R191000693 12-10-2019 18-10-2019 ASUS HYPER M.2 X16 CARD V2 interfacekaart/-adapter Intern 1060747 Product gecrediteerd
R191000694 12-10-2019 18-10-2019 startech 992663 Product gecrediteerd

dus 6 dagen voor het controleren of de spullen wel goed terug gestuurd waren? Duhh. Dat duurt wel heel erg lang.

Wanneer wordt het geld nu op mijn rekening gestort? Normaal gesproken duurt het overmaken slechts 10 seconden.... Het is nu al 22 october!

Ben wel zeer teleurgesteld en vraag mij af of ik wel weer iets bij hun ga bestellen. Vanmiddag eens gaan bellen waar mijn geld blijft. Maar eerst deze review!

Update: Geld is overgemaakt op mijn rekening (in de avond van 22okt).

Duurde wel erg lang!!!!

Scorekaart voor Megekko