AlgemeenNiet voor alles de goedkoopste, maar uitgebreid gamma en snelle leveringen en vriendelijke service. Kom hier al meer dan 10 jaar.
VerzendingIk kies er steeds voor om de goederen in een lokaal ophaalpunt af te halen. Werkt steeds perfect. Altijd degelijk verpakt en snel
KlantenserviceDeze week helaas voor de eerste keer in meer dan 10 jaar de klantenservice moeten gebruiken. Een geleverde grafische kaart die ik had gekozen, bleek na installatie echt niet te doen wat ze beloofde... werd enorm heet en maakte zeer veel geluid. Binnen de eerste week hierover via mail proberen te communiceren, maar kreeg enkel een automatisch bericht terug met ticketnr..
Na 4 dagen zonder reactie even de chatbox gebruikt en probleem uitgelegd, heb gemeld dat ik de kaart wou terugbengen en ruilen voor iets beter. Nadien naar showroom gegaan en daar deden ze echt niet moeilijk. Kaart en verpakking waren wel echt in nieuwstaat. Ik stelde voor om iets op te leggen en een meer degelijke kaart te nemen. Was op 5 minuten in orde. Zeker toen de kaart daar op de testbank ineens geen beeld meer gaf. ( maar toen was de nieuwe deal al rond) mocht ik effectief antwoord gekregen hebben op mijn mail, dan waren het 5 sterren geweest.
Zeker de mensen in de shop in Aartselaar, thumbs up!