AlgemeenVoor een keurige prijs een Motorola One Black aangeschaft. Deze was binnen een dag verzonden en keurig verpakt.
Het bestellen is eenvoudig. Goed overzicht van de voorraad en snel een track and trace binnen.
Verpakking is stevig en er zit genoeg verpakkingsmateriaal omheen om goed verzonden te worden.
Het is grappig om een erg neutrale bruin postpakket te ontvangen waarvan het binnenwerk helemaal in belsimpel stijl is.
De aangeschafte telefoon gaf helaas na 6 dagen de geest. Zwart scherm, verder niets meer. Reboot geprobeerd, nacht aan de oplader, nacht aan andere oplader maar helaas, de telefoon deed niets meer. Soms heb je een maandagochtend model te pakken.
Op zondag het retour formulier ingevuld. Hier stond bij dat het tot 10 dagen kon duren voor deze weer terug zou zijn. Formulier uitgeprint en alles weer in de originele verpakking terug gestuurd. Dinsdag een mailtje:
je krijgt een nieuw product van ons! Je hebt je product met ordernummer xxxx naar ons teruggestuurd omdat deze defect is. Omdat je natuurlijk niet wilt wachten op een reparatie, krijg je van ons meteen een nieuw product!
Niet verwacht, maar uiteraard erg blij mee. Nu hopen dat deze geen maandagochtend model is.