AlgemeenAlles staat prima op de website zoals je het verwacht. Betalen gaat makkelijk en een account maken is zo gepiept.
VerzendingIk bestelde een (enigszins) moeilijk te vinden product bij Paradigit. Een HP laptop lader. Er stonden geen foto's bij, en er was er nog maar één op voorraad maar het was wel wat ik moest hebben. Maar 5 euro mét 5 euro verzendkosten. Plus, Paradigit beloofde een snelle levering (voor 23.00, morgen in huis).
Omdat ik de lader binnen 2 dagen nodig had, en de bestelling een dag later niet eens verzonden was, besloot ik om een andere lader ergens anders te kopen en de bestelling te annuleren. Mijn bestelling stond op dit moment nog steeds als 'in behandeling bij het magazijn'.
Bestellingen annuleren wordt je erg moeilijk gemaakt. Nergens is er een knop of uitleg over hoe je dit doet. Ik heb daarom de klantenservice gebeld. Na 45 minuten in een wachtrij van 2 man, heb ik de klantenservice gemaild. 3 dagen later kreeg ik pas antwoord op de email. Twee zinnen. Geen aanhef, geen afsluiting. Volgens Paradigit was het product is al geleverd.
Vreemd, want de beloofde Track & Trace code van DHL, waar je overigens ook minimaal 5 euro voor kwijt bent, heb ik nooit ontvangen. Ook bij de status van de bestelling is geen T&T code te vinden. Bij het afleverpunt hebben ze 10 minuten gezocht en ook daar was niks bekend over mijn pakket.
Alles wat ik eigenlijk wou is gewoon mijn geld terug, maar ik heb het idee dat ze er alles aan doen om je dit zo moeilijk mogelijk te maken. Ik heb zojuist weer gebeld, maar de wachtrijen zijn lang. Op Facebook krijg je ook geen gehoor.
Ik lig niet echt wakker van 10 euro, maar het is ronduit bizar dat je bijna niet kan communiceren met de klantenservice.
Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u onze service zo heeft ervaren. Wij doen er alles aan om de wachtrij zo kort mogelijk te houden. Graag ontvangen wij uw ordergegevens, zodat wij de status nakijken. Uw gegevens kunt u doorsturen naar service@paradigit.nl t.a.v. de klachtenafhandeling.
Onze excuses voor het ongemak.
Reina
Paradigit Klantenservice