Azerty

Ik had bij Azerty.nl een processor en een voeding besteld, want het bedrijf oogde als betrouwbaar en hun prijzen waren toch scherp. Het betalen lukte helaas niet door een landelijke storing bij mijn creditcardmaatschappij. Toen ik na de storing contact op nam met Azerty om alsnog te betalen ging dat zonder problemen en kon de medewerker zelfs nog een extra product toevoegen aan mijn bestelling!

Woensdagavond had ik uiteindelijk betaald en vrijdagmiddag kwamen mijn producten aan. Dat is toch echt wel snel, aangezien twee producten alleen maar bij de leverancier op voorraad waren en er voor de bestelling dus 2-3 werkdagen was verwacht. Overigens heel fijn dat Azerty op de site niet alleen hun eigen, maar ook de voorraad bij hun leverancier vermeldt.

Bij het openen van mijn bestelling wachtte mij echter een (on)aangename verassing. Azerty bleek namelijk de verkeerde voeding te hebben opgestuurd; niet de 1000W variant, maar die van 1200W. Eigenlijk waren deze producten min of meer exact gelijk aan elkaar, alleen had ik de wat krachtigere en tientallen euro's duurdere variant ontvangen. Als rechtenstudent bewust van het feit dat ik eigenlijk geen recht had op deze betere versie, heb ik de klantenservice gebeld. Daar moesten ze even in beraad wat ze precies gingen doen, maar uiteindelijk mocht ik bij uitzondering het betere product zonder bijbetalen gewoon houden!!! Uitzondering of niet, ik geef Azerty.nl zeven van de vijf sterren <3

Samengevat: Een goed informerende en fijne webshop stuurt supersnel een duurder product op dan waar ik voor had betaald en laat het mij houden.

Scorekaart voor Azerty