AlgemeenEen van de grote drie van computerwinkels in Nederland. De website kan denk ik duidelijker, maar dat lijkt meer een Europees probleem omdat het een Europese keten is die dezelfde website hanteert in alle landen waar ze actief zijn.
VerzendingVerzonden zoals je verwacht. Simpele doos vol met logo's en aardig vol met plastic stootkussentjes. Verzendtijd klopte ook gewoon.
KlantenserviceHet ging om een RX5700XT, het Gigabyte Gaming OC model. Helaas blijkt dit model aardig wat problemen te hebben met hoge junction temperaturen en onnodige extra geluidsproductie. Die van mij had er helaas ook last van. Na iets meer dan twee weken was het voor mij klaar en heb ik een retour aangevraagd.
Dit kon nog omdat Alternate een langere afkoeltermijn hanteert na levering. De 30 dagen i.p.v 14 dagen kwamen hier dan ook zeer goed van pas. Ik heb het probleem uitgelegd, kaart teruggestuurd en na testen is de videokaart inderdaad verklaard als "niet naar behoren te functioneren" waarna de videokaart gecrediteerd zal worden. Op de hoogte gehouden tijdens de stappen en gewoon een goede ervaring met de klantenservice.