Azerty

Wederom gebruik gemaakt van de serivce. Mijn samsung beeldscherm dat defect was gegaan na aantal maanden, helaas heeft het 4 weken geduurd waar Azerty zelf niks aan kan doen en afhankelijk is van het reperatie bedrijf. In de tussen tijds heeft Azerty zelfs een tijdelijk kostenloos een leen monitor aangeboden, waar andere webshops een voorbeeld van kunnen nemen omdat veel webshop nooit snel een leen monitor aan zullen bieden naar klanten al zeker niet kostenloos!! . Daarnaast heel fijn contact met de klantenservice en zijn erg empatisch en klantvriendelijk klantenservice dat duidelijk begrip heeft voor hun klanten. Azerty onderscheid zich hier mee van andere webshops. Ondertussen 1 van mijn favoriete webshop!!. Service en Ordernummer : M0041953 / V00063783

enige vertraging door reperatie bedrijf. Overmacht azerty.

enigste wat ik hier over kan zeggen is dat er mee gedacht wordt in oplossingen. Een klantenservice die heel vriendelijk is en zoekt naar oplossingen!!

Scorekaart voor Azerty