Coolblue.nl

Wat ik in zijn algemeenheid plezierig vind aan Coolblue, is wel de info over producten op de website, en de humor. Sommige info is wel een beetje onzinnig, maar goed.
Prijs is niet altijd goed getoond, ik heb wel eens meegemaakt dat de prijs bij de bestelling en een stap daarvoor hoger was, dan op "eerdere stappen" en Tweakers vertoond was. En betaalde de duurdere variant. Klantenservice pakte dit niet coulant op.
Wat ik vooral minder geweldig vind, staat beschreven bij verzending.

Over het algemeen vind ik de verpakking tamelijk minimaal (weinig aandacht wordt er besteed aan schokdemping). Maar de laatste keer dat ik er wat kocht, bij een duur en elektronisch product notabene, was er helemaal geen verpakking, men had gewoon de verzendsticker op de originele doos geplakt. Die doos is gebutst aangekomen en ik vind het vies. Ik bewaar zo'n doos graag, ook mede met het oog op eventueel doorverkopen. Ook i.v.m. privacy moeten ze dit niet doen. De inhoud van wat je koopt zou niet zichtbaar moeten zijn voor medewerkers van de post.
Het is niet alleen de inhoud van de doos die van mij is, maar ook de doos zelf dus daar moeten geen stickers op geplakt worden en dergelijke.

Scorekaart voor Coolblue.nl