AlgemeenDuidelijke website, producten zijn makkelijk te vinden. Handig dat je de status van de bestelling bij kan houden. Als sommige producten nog niet op voorraad zijn, kun je precies zien welke wel op voorraad zijn voor jouw bestelling en welke niet. Ook de prijs is erg goed. Ze zijn zeer concurrerend en ook heel eerlijk over de verzendkosten.
VerzendingVerzending is uitstekend. Alles werd in één grote doos bezorgd, met daarbij een gigantische hoeveelheid luchtkussens. Hierdoor is alles goed binnengekomen.
KlantenserviceSommige producten waren niet op voorraad. Pas op de dag van verzending kreeg ik een mailtje binnen met het bericht dat het laatste product die dag binnenkomt. Eerlijk gezegd had die mail wel eerder mogen verzonden, met in ieder geval het bericht dat deze nog wel komt, maar wat later. Dat had me meer gerustgesteld. Desondanks vind ik het toch netjes dat ze een berichtje gestuurd hebben.
Ten slotte nog een laatste tip, ik zou het handig vinden als het ordernummer getoond wordt in het mailtje van 'Geef uw mening'