Azerty

Dinsdag 24 september besteld verwachte het de 25ste en dat ik gelijk ervan kon genieten maar er moest een bios update gebeuren voor de moederbord wat 2/3 dagen duurt uiteindelijk kreeg ik het zaterdag de 28ste zij hadden de computer case verkeerd gestuurd en ik zelf heb de ram verkeerd besteld maandag de 30ste verzond ik het terug dinsdag de 1ste om 11uur hadden ze het binnen en
IK WACHT NOGSTEEDS OP TERUG ONTVANGST
Ben zeer teleurgesteld wacht al bijna 2weken terwijl ik verwachte dat ik het de volgende dag alles in huis zou hebben
Ik moet zelf iedere keer contact zoeken over de status ze zeggen dingen en komen het niet na
zoals dat het in verwerking is en dat ik het voor weekend kant verwachten
(Heb ook bewijs van alles)
En ik wou de cpu nieuw dicht in doos ontvangen maar kreeg het toch al geïnstalleerd op de moederbord
+de cpu fan maakt een ratelende geluid
Ik wacht ook op een nieuw koeler

Mijn ervaring is wil je iets bestellen wat je volgende dag in huis hebt ik zeg doenn
Maar aan hun service zou ik niet zo snel
meer aan beginnen
*4dagen moeten wachten voor een bios update wat 15 min werk is totaal
*7 dagen moeten wachten op dat ze de terug gestuurde producten controleren en de goede terug sturen als het niet langer is want heb het nog steeds niet ontvangen terwijl ze vorige week telefonisch zijden dat ik het zaterdag kon verwachten

Alleen goed als je een product koopt wat volgende dag wordt geleverd maar als het iets is waar je op moet wachten en of service voor nodig hebt van hun zoals bios update is mijn advies niet aan beginnen

Komen hun woorden niet na
En zijn niet goed in service verlenen

Goedemiddag B.yilmaz,

Bedankt voor je feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we jouw ordergegevens niet achterhalen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty