Belsimpel

Het is gewoon goed geregeld bij Belsimpel. En de vrijheid van keuze is echt fantastisch. Ze hebben een breed aanbod, van Xiaomi tot iPhone, en alles is te combineren. Ik kocht twee keer de Xiaomi Mi9 voor mijn vriendin en voor mijzelf. De levering en hulp aan de telefoon ging iets minder. Online een betere ervaring dan offline.

Enige wat verbeterd kan worden is de vriendelijkheid bij de klantenservice (in de winkel was het helemaal top). Ik kreeg toch op ietwat droog en ongeïnteresseerde wijze te horen dat ik maar naar de winkel moest gaan omdat ze niet konden zien of de Xiaomi Mi9 2x op voorraad was. In de winkel bleek er maar 1 te zijn. En de levering op een zondag wat ze beloven is niet (door PostNL) waargemaakt waardoor ik een dag niet bereikbaar was met een pasgeboren baby.

Zie review hierboven. Helaas niet op dag geleverd (door PostNL gok ik)

Volgens mij had de medewerkster geen zin om die dag te werken. Ik kreeg op droge en ongeinteresserd wijze te horen dat ik maar naar de wionkel moest gaan voor de voorraad van de Mi9. Ik zag 'op voorraad' in Amsterdam staan op de website maar kon niet zien of dit er meerdere waren. In de winkel bleek het er maar 1 te zijn terwijl ik er 2 nodig had. Zonde!

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops