Bax-shop.nl | Bax Music

Heldere website, duidelijke informatie. Leuk dat er veel videos aan de producten worden gekoppeld om de vergelijking op afstand net wat makkelijker te maken. Niet altijd de laagste prijs, maar het zit er nooit ver vanaf.

DHL heeft mijn stop gewoon overgeslagen en ik kreeg doodleuk een mailtje dat ik niet thuis was terwijl ik dat de gehele tijd was en de deur zowat uit mijn appartement heb gestaard. Dat ze hem over moeten slaan is tot daar aan toe, maar zo'n mailtje met een keiharde leugen erin van DHL (niet bax shop, maar wel hun partner) is gewoon waardeloos. Dat was met avondbezorging aangevinkt. Volgende dag een halfuur omgefietst om het bij het pakketpunt af te halen.

Reageren snel en adequaat.

Beste Tiemen,

Wat onhandig dat de vervoeder het pakket niet heeft afgeleverd terwijl je gewoon thuis was. Heb je hierover ook contact met ons opgenomen? Wij kunnen dan een klacht bij de vervoerder neerleggen. Hopelijk is jouw aankoop verder wel in orde. We willen je er nog veel plezier mee wensen.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music